E fa'afefea ona puipuia la tatou uo e fa vae e va'aia i so'o se malamalama ?

O faiga masani i aso uma e avea ma natura lona lua mo tagata e ona taifau.E tatau ona o i fafo a matou taifau, o lea matou te o ai i fafo, e masani ona le mafaufau i le tele o le malamalama o loʻo i fafo.I lenei tulaga, o le va'aia ma le saogalemu e avea ma lu'itau ma e mana'omia.
O vaega e tolu o le ie fela'ua'i va'aia
O lenei ituaiga tekinolosi e mitiia ma toe fa'ao'o vave mai le malosi, e fa'ateleina ai le va'aia i le ao.O nei ie e faʻaalia atili ai le faʻaogaina e le tagata e faʻatatau i le talaaga o loʻo siomia ai .Fluorescence o se ituaiga o Photo luminescence e tutusa ma Photo luminescence ae nai lo le teuina o le malosi o le UV o molelaʻau i totonu o le ie malamalama i se galu faʻapitoa ma faʻauluina le malamalama i se uumi umi.
Mea fa'amulumulu
hgf (2)

Toe fa'afouga
O mea e toe fa'afo'i fa'afo'i fa'aaoga ai lopa tioata laititi po'o prisms palasitika e toe fa'afo'i atu ai le malamalama i le puna.O le fa'apogai e masani lava o moli o le ta'avale.o lo'o i ai ituaiga o mea o le a toe fa'afo'i mai le malamalama i le tele o tulimanu e fa'aalia ai le ofuina i le pogisa .O lenei tekinolosi fa'alagolago i se puna malamalama e galue ai.O le 3M o se paionia i le atina'eina o le faasaienisi i tua atu o le toe manatunatu ma ua fa'alauteleina le tekonolosi i auala fou ma le suatiaina o eleele mo le silia ma le 70 tausaga.
Le tele o ituaiga o oloa fa'aleleia le saogalemu-3M lipine fa'afofoga
hgf (1)

Fa'afouga fa'afoliga- Phosphorescence
O mea o le Phosphorescent e faʻaaogaina le malosi o le malamalama o le UV mai soʻo se malamalama faʻanatura poʻo le faʻaogaina, lea e toe faʻafoʻi mai e pei o se faʻamalama i lalo o le malamalama ma le pogisa. taimi 5-10 minute, o se tulaga malosi o le susulu o le susulu, tele o le fufuluina, ma se umi umi e oo atu i le 8 itula.
3M Retro -relectivity ma phosphorescence oloa
kghfhj


Taimi meli: Nov-02-2021